Kérdése van? Hívjon minket! +36305251033

elektromos roller Xiaomi Mi 1S
elektromos roller Xiaomi Mi 1S
499.80
NEW

elektromos roller Xiaomi Mi 1S

elektromos roller Xiaomi Mi 1S
elektromos roller Xiaomi Mi 1S
elektromos roller Xiaomi Mi 1S
Elektromos roller - 25 km/h maximális sebesség, 30 km-es hatótáv, motor teljesítménye: 250 W, 7,8 Ah akkumulátor kapacitás
Szállítási idő
1-3 munkanap
Utánvételes kiszállítás bruttó költsége
2000
499.80
Bonus point : 5.00 €
Details

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU elektromos roller

A modern Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU roller elegáns jármű gyermekek és felnőttek számára egyaránt, amely nem csak gyors utazást tesz lehetővé a városban, de rendkívül szórakoztatóvá is teszi azt. A repülőgépiparban használatos alumíniumból készült szolid, tartós konstrukciónak köszönhetően kényelmes utazást biztosít egyenetlenfelületeken is, sőt a könnyed eső sem tesz benne kárt. A Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU pedálját olyan alumíniumréteggel látták el, amelynek textúrája megakadályozza a lábak csúszását.

25 km/h

Maximális sebesség

30 km

Elvárható hatótáv

12,5 kg

Tömeg

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU

A Xiaomi roller kiváló vezetési tulajdonságai

A kiváló tapadással és lengéscsillapítással rendelkező 8,5 hüvelykes gumiabroncsok maximális kényelmet és biztonságos vezetést nyújtanak. A Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU elülső és hátsó LED lámpával, valamint erős tárcsafékkel is rendelkezik.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU

A tempomat tehermentesít

A kifinomult kinetikai energia-visszanyerő rendszer (KERS) visszanyeri a mozgó jármű energiáját hosszabb fékezés során. A sebességtartó automatika segíti a vezető által beállított állandó sebesség fenntartását, enyhítve ezzel az állandó nyomást és feszültséget.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU

Praktikus összecsukható szerkezet

A Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU kompakt, összecsukható kivitelezéssel és kis tömeggel büszkélkedhet, így szükség esetén csupán annyit kell tenned, hogy kiengeded a kormányt és leengeded a hátsó kerékhez. A kormányrúd leengedésével praktikus fogantyút kapsz a roller könnyű hordozhatóságának érdekében, így magaddal viheted tömegközlekedésen, iskolába vagy irodába, illetve kényelmesen tárolhatod az autó csomagtartójában.

Mi Home mobilalkalmazás

Tartsd rolleelektromos ellenőrzésed alatt

A Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU  rollert könnyen csatlakoztathatod mobiltelefonodhoz a Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével. A Mi Home mobilalkalmazás lehetővé teszi az battery kapacitásának valamint az aktuális áramerősség ellenőrzését, továbbá a megtett távolságot és a legnagyobb elért sebességet is megjeleníti. A Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU rollerhez zár funkció is elérhető.

Info
Márka
Xiaomi
Article No.
elektromos-roller-xiaomi-mi-1s
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products