Kérdése van? Hívjon minket! +36305251033

Grafén akkumulátor 12V 20AH CE

Out of stock
89.84
Out of stock
Bonus point : 0.90 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details
Milyen előnyei vannak a Yadea grafén akkumulátornak?

Grafén alapú szupravezető paszta – hosszú akkumulátor élettartam

A Yadea grafén akkumulátorok grafén alapú szupravezető pasztát alkalmaznak, amely biztosítja a jó hőleadást és a megfelelő vezetőképességet, továbbá elérhetővé teszi a 20 Amper áramerősségű töltést és merítést. Ezzel egyidejűleg a grafén mikrostruktúrája elektródaként is funkcionál, amely többciklusú töltést és merítést visel el. Az akkumulátorok élettartama elérheti akár az 1000 töltésidőnél is többet.

Gyors töltés és nagy áramerősség – 80% óránként

A grafén anyag szupervezető képességének és pontos struktúrának, illetve az alacsony belső ellenállásnak köszönhetően a Yadea grafén akkumulátorok támogatják a 10 – 20 Amper áramerősségű gyorstöltést. Akár egy óra alatt 80%-ra tölthető. ( Erre kifejlesztett speciális gyorstöltő használata mellett. ) Továbbá mivel az akkumulátorok ellenállnak a nagy terhelésű energiafelhasználásnak is, ezért képesek támogatni nagyteljesítményű villanymotorokat, biztosítva a nagyobb teljesítményt és gyorsabb sebességet a mindennapokban.

Nagyobb kapacitás, jelentősen megnövelt hatótávolság

A grafén szupravezető paszta a Yadea grafén akkumulátorokban magasabb energiasűrűséggel és továbbfejlesztett teljesítménytárolási kapacitással rendelkezik. Ennek eredményeként a maximális hatótávolság akár +10%-al is megnő a hagyományos akkumulátorokhoz képest. Akár alacsony hőmérsékletű környezetben is megállja a helyét és képes a folyamatos nagy teljesítmény leadására, amely egy hideg időben való biciklizésnél előfordulhat.

Továbbfejlesztett ipari akkumulátor ötvözet – Megerősített korrózióállóság

A Yadea grafén akkumulátorok cellái a legmagasabb ipari ötvözet technológiát követik, továbbá néhány speciális ritka elemet is tartalmaznak, amelyek nem csupán környezetbaráttá teszik azt, hanem nagyban meggátolják a külső savasodást, ami hatalmas előrelépés a korrózióállóságban.Speciális magashőmérséklet és deformáció álló ABS kapszulákAz akkumulátor burkolat egy speciális nanoszálakkal megerősített kompozit ABS anyag, amely ellenáll a szélsőséges hőingadozásnak, stabil teljesítményt és erős ütésállóságot biztosít. Az akkumulátornak így jelentősen megnő az élettartama és garantálja a biztonságos biciklizést.24 hónap cseregarancia

Yadea most nem csak az új grafén alapú akkumulátorát mutatja be, hanem a szervízhátteret is hozzá: Ha az akkumulátor bizonyíthatóan termékhibás úgy a vásárlástól számított 24 hónapon belül kicserélhető egy teljesen új akkumulátorra.

Mint a Kínai Elektromos Jármű iparvezető cége, a Yadea elkötelezett abban, hogy olyan termékeket biztosítson vásárlói számára, amelyek örömet visznek életükbe. Ezért a Yadea kutató és fejlesztő részlege hatalmas áttöréseket hozott az elektromos járművek alapvető technológiájában, melyekkel a felhasználók növekvő igényeit igyekszik kielégíteni.Ez a grafén alapú akkumulátor megmutatja, hogy a Yadea az alapvető elektronikai elemektől kezdve egy egész ipari láncot, a Járműkutató és fejlesztő iparágat változtatta meg és formálta át.Mindezek segítenek az akkumulátor technológiák ipari fejlesztésében valamint promóciójában, és megengedik a Yadea-nak, hogy minőségi élményeket adjon vásárlóinak.
Info
Article No.
E80020-G
Opinions
Be the first to review this product!