Kérdése van? Hívjon minket! +36305251033

Címünk: Kecskemét, Mindszenti krt. 32

E-mail cím: vlmkereskedes@gmail.com

Alkatrészek

Üdvözöllek áruházunk elektromos kerékpár akkumulátor és roller akkumulátor részlegén!

 

Kínálatunkban megtalálhatod a legjobb minőségű és ár-érték arányú akkumulátorokat járműveidbe. Vásárlást előtt át fut mindenki fejében pár kérdés, engedd meg, hogy válaszoljunk rá.

Milyen elektromos kerékpár akkumulátor kell a villanybringámba?

Amennyiben Tornádó elektromos kerékpárja van, akkor ide kattinva keresse ki a megfelelő akkut az akkumulátor keresőnkből. Ha más márkájú kerékpárja van, akkor a számlán és/vagy a jótállási jegyen nézze meg, hogy hány Voltos rendszerű a kerékpárja.

36V elektromos kerékpár akkumulátor csomag

48V elektromos kerékpár akkumulátor csomagjaink 

60V elektromos kerékpár akkumulátor csomagjaink 

Hány darab elektromos bicikli akkumulátor kell a kerékpáromba?

Az előző válaszból kiindulva meg kell nézni hány Voltos rendszerű a kerékpár. Ha 24V, akkor 2 db, ha 36V, akkor 3 db, ha 48V, akkor 4 db és ha 60v akkor 5 db 6-DZM-12 gyári elektromos kerékpár akkumulátorra van szükségünk

Hogyan kapom meg a megrendelt elektromos bringa akkumulátort?

Ha áruházban található akkumulátor 99% folyamatosan van raktáron, így azt 1-2 munkanapon belül házhoz viszi a Magyar Posta Logisztika egyik futára vagy személyesen is átveheti megrendelését kecskeméti központunkban. ( VLM Kereskedés, Kecskemét Mindszenti körút 32. )

Hogyan tudom beszerelni az akkumulátorokat?

Az akkumulátorokat nem javasolt otthon beszerelni, akár értünk hozzá akár nem. A szakszervizben való beszerelés egyik nagy előnye a garancia. Sajnos nem tudunk helytelenük beszerelt akkumulátorokra garanciát vállalni.

Milyen garancia van az elektromos kerékpár akkumulátorokra?

Az akkumulátorokra 1 év garancia és 2 év szavatosság van. Amennyiben garanciális meghibásodásra gyanakszik, ne mérjen rá semmilyen terhelővillával, hanem hívjon minket és szakműhelyünkben bevizsgáljuk őket.

Miért épp tőlünk vásároljon elektromos bringa akkut?

Nagyon sok a téves információ az interneten. Elterjedtek a 6-DZM-10 jelöléssel ellátott szünetmentes táp akkumulátorok, amelyek nem alkalmasak folyamatos használatra. Ezek jóval olcsóbbak, de pár hónapon belül elhasználódnak. Inkább vásároljon elektromos kerékpár akkumulátor szakáruházból.