Kérdése van? Hívjon minket! +36305251033

Címünk: Kecskemét, Mindszenti krt. 32

E-mail cím: vlmkereskedes@gmail.com

Rólunk

Kedves Olvasó!

Köszönjük, hogy cégünk felől érdeklődik. Engedje meg, hogy bemutassam történelmünket, jelenlegi piaci helyzetünket és jövőbeli céljainkat.

Kiskereskedelem

A VLM Kereskedés Kft. 2012-ben alakult. Cégünk tagjai 2003 óta forgalmaznak elektromos járműveket végfelhasználók és viszonteladók részére.

Az évek során tapasztalatot szereztünk különféle elektromos kerékpárok, triciklik, rollerek, mopedautók, robogók forgalmazásában, szervizelésében.
Szerelőink 2003 óta naponta javítanak és szerelnek össze elektromos kerékpárokat, országunkban talán a legnagyobb tapasztalattal.
Igyekszünk minél szélesebb ajánlattal szolgálni partnereinket, vásárlóinkat.
Minden modellt beszerzünk, minden műszaki kihívással megküzdünk!
Minden vevőnkkel megbeszéljük, milyen felhasználásra, milyen körülmények közé szeretne járművet, hogy a lehető legmegfelelőbb terméket kapja, és elérjük a vevő elégedettségét.
A mások által értékesített elektromos kerékpárokat is szervizeljük, rendberakjuk.
Legyen Ön is az Ügyfelünk!

Nagykereskedelem

Cégünk 2012-ben alakult a Mikroprofit Kft. (Tornádó elektromos kerékpár nagykereskedés) jogutódjaként.Kezdetben alkatrészek forgalmazásával, majd távol keleti elektromos kerékpárok importjával, hazai disztribúciójával és exporttal foglalkoztunk a kiskereskedelmi tevékenység mellett.

Az évek során újabb és újabb beszállítókkal vettük fel a kapcsolatot, megkezdtük az elektromos kerékpárok mellett a triciklik, a robogók, rollerek, mopedautók és az elektromos kisáruszállítók forgalmazását is.Az antidömping vám bevezetését követően nem emeltünk árat: új beszállítói láncot építettünk fel, hogy mindenkor a lehető legjobb ajánlatot tudjuk adni vásárlóinknak, partnereinknek.Törekszünk vevőink teljes körű kiszolgálására, és a hosszútávú kapcsolatra minden beszállítónkkal, partnerünkkel: talán az egyetlen nagykereskedés vagyunk ebben a szektorban, aki igyekszik kínálatában tartani a konkurenciától vásárolt járműveket is - tőlünk minden beszerezhető!Partnereink sikereit szolgáljuk Magyarországon, Erdélyben, Felvidéken, Horvátországban, Ausztriában, Hollandiában és az Egyesült Királyságban is.Összeszerelés az Európai Unióban, teljes üzembe helyezés partnerek részére is, teljes körű visszavásárlási garancia!  

Legyen Ön is az elégedett vásárlónk, kérjen ajánlatot! 
Csapatunk mindenben segíteni fogja Önt!