Kérdése van? Hívjon minket! +36305251033

Címünk: Kecskemét, Mindszenti krt. 32

E-mail cím: vlmkereskedes@gmail.com

Tudastar

Egy új akkumulátor technológia látott napvilágot a grafén kutatások során. A grafén egy egyrétetű, szorosan kapcsolódó szénszálas anyag, amit a legvékonyabb és legkönnyebb anyagnak tartanak, amiről tudunk.

Az évek során a ZTECH számos elektromos tricikli modellt mutatott be a nagyérdeműnek. Már néha nekünk sem egyértelmű a betűjelölések mögötti újítás. Ebben a cikkben igyekszünk összefoglalni, hogy mi a különbség a ZT-15 elektromos háromkerekű kerékpárokban.

Legyen szó elektromos kerékpár tulajdonosról vagy érdeklődőről, van pár kérdés, ami mindenkiben felmerül:

Kell e jogosítvány az elektromos kerékpárra?

Hány wattos elektromos kerékpárra nem kell jogositvány?

 

 

Most erre a kérdésre akarunk adni egy egységes és egyértelmű választ. Miért higgyen nekünk? A cikket Mányi Gábor ( ZTECH Bike Kft ) és Bálint Levente ( VLM Kereskedés Kft - Tornádó elektromos kerékpárok ) is elfogadta és jóváhagyta. 

Rokkantkocsik és elektromos triciklik mozgáskorlátozott embereknek

A bezártság lehet a legnyomasztóbb helyzet, amelyet a hátrányos helyzetű személyek tapasztalhatnak. Senki sem akar sokáig négy falon belül maradni, különösen, ha erre nincs szükség. Az olyan eszközök, mint a sétálóbot, nagyszerű eszköz azok számára, akik egyensúlyi problémákkal küzdenek, vagy több támogatásra szorulnak. Azok számára, akiknek nem csupán botra van szükségük a közlekedéshez, főleg nagyobb távolságokra, számos elektromos tricikli és rokkantkocsi található a piacon.

Az elektromos rollerek a modern városi közlekedés szimbólumává váltak

Gyakori látvány Budapesten. Úgy tűnik, hogy a trend csak egy irányban mozog - felfelé! Bár szerintünk ez a közelmúltbeli népszerűségi fellendülés kiváló, nem tagadhatjuk, hogy sokan vannak, akik továbbra sem győztek meg. Önt sem? Talán megváltoztathatjuk a véleményét!

Mit és mit ne csináljunk az akkumulátorokkal - Összegzés

Fedezz fel új módszereket, hogy megnöveld akkumulátorod élettartamát ezekkel az egyszerű útmutatásokkal.

“Mit tehetek azért, hogy az akkumulátoraimat tovább használhassam?"- sokan kérdezik. Ahogyan egyesek egészségesek maradnak azáltal, hogy nem dohányoznak, csökkentik a cukorbevitelt és edzenek, az akkuk élettartama is meghosszabbítható. 

Az alábbi táblázat összefoglalja, hogyan törődjünk az akkukkal helyesen. A táblázat összehasonlítja ezek szerint az ólomsavas, nikkel alapú és lithium-ion akkumulátorokat.

Tanuljunk a tárolási hőmérsékletekről s a töltési feltételekről.

Legtöbb akkumulátornák az ajánlott tárolási hőmérséklet 15°C.

Kedves Érdeklődő!


Ön is akkumulátort vagy töltőt keres az elektromos kerékpárjába? Igen? A legjobb helyen jár. Egy egyértelmű táblázatba összefoglaltuk a leggyakoribb TRD elektromos bicikli márkákat és a velük kompatibilis akkumulátor csomagokat és töltőket. A lista nem véges, viszont így is nagy segítség lehet.

Amennyiben nem találja a kerékpárjába megfelelő akkumulátort vagy töltőt, nyugodtan hívjon minket a +3676/505-154-es telefonszámon munkaidőben (Hétfőtől Péntekig 8-tól 16 óráig )