Kérdése van? Hívjon minket! +36305251033

Címünk: Kecskemét, Mindszenti krt. 32

E-mail cím: vlmkereskedes@gmail.com

Tudastar

Az elektromos triciklik és rokkantkocsik előnyei

Rokkantkocsik és elektromos triciklik mozgáskorlátozott embereknek

A bezártság lehet a legnyomasztóbb helyzet, amelyet a hátrányos helyzetű személyek tapasztalhatnak. Senki sem akar sokáig négy falon belül maradni, különösen, ha erre nincs szükség. Az olyan eszközök, mint a sétálóbot, nagyszerű eszköz azok számára, akik egyensúlyi problémákkal küzdenek, vagy több támogatásra szorulnak. Azok számára, akiknek nem csupán botra van szükségük a közlekedéshez, főleg nagyobb távolságokra, számos elektromos tricikli és rokkantkocsi található a piacon.

Az elektromos háromkerekű kerékpár pár előnye:

 

  • Függetlenség. Az elektromos tricikliket úgy tervezték, hogy a fogyatékkal élők számára biztonságos közlekedési módot biztosítsanak a legközelebbi boltig, parkig vagy közösségi épületig. Lehetőséget adnak az egyéneknek arra, hogy eljussanak olyan helyekre, amelyekre szükségünk van, vagy el akarnak menni. Senki sem akar sokáig négy falon belül maradni, amikor erre nincs szükség, ami nyomasztóvá válhat.  Akár segítséget nyújt a bevásárláshoz, a kijáráshoz vagy a sétához a gyermekeivel vagy unokáival. Nem is beszélve arról, hogy a park könnyebben megközelíthető. Még a levél vagy újság beszerzése is egyszerûnek tûnhet. Különböző tárolási és rakományi lehetőségek állnak rendelkezésre a bevásárló táskákhoz vagy minden olyan cikkhez, amelyet magával kell vinnie.

 

  • Az esések megelőzése. Ha az egyén teste fáradt vagy gyenge, hajlamosabbak esni. A rokkantkocsik nagyszerűek azok számára, akiknek több segítségre van szükségük a megkerüléshez és a nagyobb távolságok megtételéhez.

 

  • A fizikai megterhelés egyre nagyobb kihívást jelent. Az elektromos triciklik segíthetnek az egyén energiájának megtakarításában, amikor az erőfeszítés kihívást jelent. A triciklik nagyszerű mobilitási eszközök azok számára, akik gyenge felsőtest-erővel rendelkeznek, a felsőtest vagy a lábak fogyatékosságai vannak, vagy oxigéntartályok szállíthatók. Segítenek mozgásban tartani azokat az embereket, akik egyébként nem lennének.

 

  • Gyorsabb gyógyulás és gyógyulás. Sérülés vagy betegség után mindenkinek időre van szüksége a gyógyuláshoz. A rokkantkocsi segíthet a mobilitás fenntartásában, de lehetővé teszi a gyógyulás.

Ezek az akkumulátorral működő mobilok lehetnek négykerekű elektromos rokkantkocsik , négykerekű nagyméretű triciklik és tehezebb terepre való elektromos triciklik..  A legtöbb robogó 20 kilométer / órás sebességgel fut, kettős tárcsás fék rendszerrel rendelkezik.  A fényszóró tompítása és a villogó tükrök hasznosak a jelzéshez, míg a multifunkcionális kijelzőpanel információkat és hibaüzenetet jelenít meg. A kerekek alumínium ötvözetből készülnek, és habbal vannak töltve, így a defekt nem kérdés. 

 

4 kerekű elektromos rokkantkocsik

Ezek az elektromos rokkantkocsik könnyűek és könnyebben szállíthatók, mint a nagy teherbírású elektromos triciklik .Az EL-GO típusú moped „B” -osztályba sorolt, azaz megfelelően kompakt és irányítható moped, amely alkalmas egyes belső terekben való használatra és képes egyes külső akadályok leküzdésére is.

  

Elektromos triciklik

 

Ezeknek az elektromos tricikliknek  a legjobb ergonómiája és technológiája valósult meg, amely általában csak a nehéz mobilitású triciklik kategóriájában található meg. Ezek a triciklik tökéletes mozgást tesznek lehetővé a város körül, a járdákon, és kényelmesen manőverezhetnek a bevásárlóközpontokban.

 

  

Nehezebb terepre kifejlesztett elektromos triciklik

Sokkal erősebbek, mint a többi elektromos tricikli. A ZTECH ZT-15E elektromos tricikli és a Tornádó TRD910 elektromos tricikli sorolható ebbe a kategóriába, mivel erősebb motorteljesíményük miatt könnyedém megbírkóznak a nagyobb emelkedőkkel is   

Ezekkel az innovatív elektromos háromkerekű járművekkel a fogyatékossággal élő személyek biztonságos és biztonságos módon juthatnak el azokhoz a helyekhez, ahová és amire szükségük van. Biztonsági jellemzőik megakadályozzák és megvédik őket a balesetektől, sőt növelik a kerekeken való mozgásukat, és egyedülállóan kényelmes utazási élményt nyújtanak számukra.

 

A vásárlástól kezdve a családi és baráti társaságokban eltöltött több idő eltöltéséig az elektromos mozgást biztosító tricikli birtoklása valóban életváltoztató lehet. Miután megvan a saját kerékpárja, könnyen beláthatja, hogyan fog javulni a szabadsága. A mai gyors társadalomban fontos, hogy minden segítséged megvan. Rengeteg lehetőség kínálkozik az elektromos tricikli vásárlásakor, ezért feltétlenül fedezze fel mindet.