Kérdése van? Hívjon minket! +36305251033

Címünk: Kecskemét, Mindszenti krt. 32

E-mail cím: vlmkereskedes@gmail.com

Tudastar

Elektromos rollerek előnyei | Miért vegyünk elektromos rollert?

Bálint Levente
Elektromos rollerek előnyei | Miért vegyünk elektromos rollert?

Az elektromos rollerek a modern városi közlekedés szimbólumává váltak

Gyakori látvány Budapesten. Úgy tűnik, hogy a trend csak egy irányban mozog - felfelé! Bár szerintünk ez a közelmúltbeli népszerűségi fellendülés kiváló, nem tagadhatjuk, hogy sokan vannak, akik továbbra sem győztek meg. Önt sem? Talán megváltoztathatjuk a véleményét!

1. Hordozhatóság

 

Csak az összecsukható kerékpárokkal vetekedő elektromos rollerek jelentik a motoros személyszállítás talán leghordozhatóbb módját. Sokan szeretnék a támogatott közlekedési formákat, de túl nehézkesnek vagy túl technikának tartják őket ahhoz, hogy praktikusak legyenek. Az elektromos rollerek könnyűek és összecsukhatók, így könnyen tárolhatók és hordozhatóak. Egyszerűen csak úgy húzhatja magával, mint egy kis bőröndöt, vagyis gyakorlatilag bárhová elviheti. Aztán amikor eljön az ideje, egyszerűen kibontja, és úton van!

electric scooter portability

 

2. Környezettudatosság

Nem írhatunk cikket az elektromos rollerek előnyeiről a környezet megemlítése nélkül. Korunk meghatározó geopolitikai története a klímaváltozás. A környezetbarátabb közlekedési módok és a csökkentett károsanyag-kibocsátás kollektív keresése némi előrelépést tapasztal, az elektromos rollerek az egyik élmezőnynek számítanak eddig. Csak kis mennyiségű villamos energiát használnak, és nem bocsátanak ki semmilyen kibocsátást, ami jobb városaink levegőminőségének és lakóik tüdejének. Megbízható, megfizethető és környezetbarát utazási módként nem lesz jobb, mint egy elektromos roller.

 

 

 

3. Hangszennyezés

 

A város körüli utazás és a csend soha nem jár együtt. Gyakorlatilag a körutazás bármely módja jelentős mennyiségű zajszennyezést jelent - autók, motorok, buszok, vonatok - mind hihetetlenül hangosak. Még a járás is zajos lehet, ha kemény talpú cipő van rajtad! Lépjen be az elektromos rollerek világába; suttogás-csendes közlekedési mód, amely a leggyorsabb és legcsendesebb mód A-ból B-be jutáshoz.

Biztosak vagyunk abban, hogy Önnek vagy ismerősének volt olyan szomszédja, aki nagyon korán vagy nagyon későn dolgozik, és amikor késő este vagy kora reggel érkeznek haza, autójuk vagy motorjuk hangja zűrzavaros. Ha lenne egy elektromos rollerük, nem hallanál semmit.

4. Egyensúly + mozgás

Az emberiség újabb küzdelmével néz szembe az egyre inkább mozgásszegény életmód. Sokan irodákban vagy olyan munkahelyeken dolgozunk, amelyek nagyrészt ülnek, és a legtöbben autóval vezetnek vagy vonattal közlekednek munkába és vissza. A modern kommunikációs technológiát(FaceTime, Skype, Whatsapp stb.),lehetővé teszi számunkra, hogy szocializálódjunk anélkül, hogy valóban bárhová mennénk, és a mozgás egyre kevésbé szükséges, és az emberek küzdenek azért, hogy találjanak időt a testmozgásra. Elektromos rollerel kisebb utazásokhoz, amelyeket általában vezetne vagy tömegközlekedéssel használna, mozgathatja testét. Természetesen tudjuk, hogy az elektromos roller vezetése nem helyettesíti az edzést, de aktiválja a hasizmot és javítja az egyensúlyát. A roller használata nagyszerű módja annak, hogy egy széket kicsivel aktívabb helyettesítsen.

 

 

5. Biztonság

 

Minden közlekedési mód kockázattal jár. Ha gyorsabban halad, mint a gyaloglás, megnő a balesetveszély - még oly egyszerű dolog is, mint kocogás közben botlás vagy elütés valakivel. Összehasonlítva más személyes szállítási módokkal, mint például a kerékpározás, a görkorcsolyázás vagy a lebegő deszkák használata, a rollerek jelentik a biztonságosabb lehetőséget. Az elektromos rollerek elég gyorsak ahhoz, hogy hasznosak és szórakoztatóak legyenek, de elegendő irányítást biztosítanak ahhoz, hogy biztonságban érezzék magukat vezetés közben

Talán nem meglepő, hogy ennyire magasztalóan beszélük az elektromos rollerekről! A saját elektromos rollerünk - A Windgoo M11 roller - is egy jó példa, hogy milyen jó is egy roller. Egyöltéssel akár 30 kilométert is elmehetünk 24 kilométer/órás végsebességgel. Nem hisz nekünk? Nézze meg elektromos rollereinket.