Kérdése van? Hívjon minket! +36305251033

Címünk: Kecskemét, Mindszenti krt. 32

E-mail cím: vlmkereskedes@gmail.com

Tudastar

Elektromos tricikli ZT-15 bemutatás | Ez egy csoda!

Bálint Levente
Elektromos tricikli ZT-15 bemutatás | Ez egy csoda!

Az évek során a ZTECH számos elektromos tricikli modellt mutatott be a nagyérdeműnek. Már néha nekünk sem egyértelmű a betűjelölések mögötti újítás. Ebben a cikkben igyekszünk összefoglalni, hogy mi a különbség a ZT-15 elektromos háromkerekű kerékpárokban.

1. Elektromos tricikli ZT-15 C 1000W 60V 20Ah

elektromos-tricikli-zt-15c

A ZT-15C típusú elektromos háromkerekű kerékpár a nagy motorteljesítménye miatt nyugodtan használható dombvidéken is.  Az 5 db 20Amperórás akkumulátorainak köszönhetően akár 60 kilométer is megtehető egy töltésre, viszont ez a távolság jelentősen csökken, ha sok az emelkedő.

2. Elektromos tricikli ZT-15 K 900W 48V 20Ah

A ZT-15K elektromos tricikli egy új, modernizált külsőt kapott. Lekerekített burkolati idomok, és szép digitális kijelzővel rendelkezik. Motorteljesítményét vizsgálva 100 Wattal lemarad a 15C-s modeltől, de ez nem igen észrevehető. 4 db 20Ah-s akkumulátora 40-50 maximális hatótávolságot garantál. Fontos kiemelni, hogy igen nagy teherbírású elektromos tricikliről beszélünk: akár 130 kilogramos személyt is gond nélkül elszállít.

3. Elektromos tricikli ZT-15 D 900W 48V 20Ah

elektromos-tricikli-zt-15-d

A ZT-15D elektromos háromkerekű kerékár a hagyományos ZTECH külsővel rendelkezik. Egy töltésre itt is 40-50 kilométert tud megtenni, viszont gyári adatok szerint a teherbírása "csak" 100 kg. Ezen kívül a kijelzőpanelje egy elegáns, nem digitális kijelző. Nagyon jó választás lehet mindenkinek, aki elektromos triciklit szeretne vásárolni.

4. Elektromos tricikli ZT-15 E 500W 48V 20Ah

elektromos-tricikli-zt-15e

  • Erőteljes motor
  • Nagy hatótávolság
  • Robosztus felépítésű
  • Kiváló útfekvés
  • Differenciálmű
  • Hátramenet funkció
  • Kényelmes, karfás fotel

Ennek a ZTECH triciklinek mágneses motorfékje van, ami azt jelenti, hogy a gázkar elengedésekor azonnal lefékezi a háromkerekű kerékpárt. Ez egy nagyon hasznos funkció, mivel idős korban a reakcióidő drasztikusan csökken. A gyors fékezés miatt nyugodtan meg tudjuk tervezni a következő manőverünket. 

5. Elektromos kétszemélyes tricikli ZT-18 1000W 60V 20Ah

elektromos-ketuleses-tricikli-ztech-zt-18

Elérkeztünk a szerintem legjobb elektromos triciklihez: a ZT-18 kétszemélyes járműhöz. 

Miért is gondolom így? A 2 személyes tricikivel "elől ül a papa, míg a mama hátulról irányít". Igy közösen el tudják végezni a szükséges napi feladatokat. Másik érv a beteg ember szállítása. A hátsó ülésen kényelmesen tud utazni a mozgássérült vagy bármilyen betegségben szenvedő ember, míg társa elől fuvarozza.

Emlékszek, amikor egy vidéki faluban a Papának epilepsziás rohamai voltak, de a Mamával való szerelmük nem ismert határt. A Mama megvásárolta Tőlünk ezt a ZT-18 elektromos triciklit és vitte a Papát mindenhova. Azóta nem hallottam felőlük, de még mindig emlékszek az örömre ami mindkettőjük arcára kiült. Ezért megéri dolgozni!

Köszünjük, hogy elolvasta cikkünket. Amennyiben kérdése van vagy Ön is szeretne egy ilyen háromkerekű csodát vásárolni, akkor látogasson el áruházunk elektromos tricikli részlegére vagy hívjon minket munkaidőben.

Üdvözlettel,

Bálint Levente
Kereskedelemi Igazgató
Tornádó elektromos kerékpár szaküzlet