Kérdése van? Hívjon minket! +36305251033

Címünk: Kecskemét, Mindszenti krt. 32

E-mail cím: vlmkereskedes@gmail.com

Elektromos tricikli

Üdvözöljük áruházunk elektromos tricikli részlegén!

Egy elektromos tricikli vásárlása nem könnyű döntés, viszont mi azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Válaszoljunk meg pár kérdést, amely segíthet a számunkra legjobb elektromos háromkerekű kerékpár kiválasztásában.

K: Milyen márkájú elektromos triciklit válasszak?


V: Bármilyen elektromos tricikli márkát választunk: ZTECH, Polymobil, Tornádó, VOLTA vagy LOFTY, biztosak lehetünk, hogy egy minőségi terméket vásároltunk. A fontos kérdés az, hogy honnan vegyünk meg elektromos járművünket? Csak onnan, ahol biztosak lehetünk, hogy szakemberektől vásárolunk.

K: Milyen távolságra szeretnék naponta menni a járművel?


V: Átlagosan az elektromos triciklik egy töltésre 50-60 kilométert tudnak megtenni, de ez függ a széliránytól, gumik keménységétől, emelkedők mértékétől stb.

K: Milyen emelkedőkkel kell megküzdenem az elektromos triciklivel?


V: Minél nagyobb motorteljesítményű elektromos triciklit választunk, annál könnyedébben küzdjük le a legmeredekebb lejtőket. Mi a ZTECH ZT-63 hegymászó elektromos triciklit javasoljuk, ha nagyon dombos vidéken élünk.

K: Mekkora terherbírású elektromos triciklire van szükségem?


V: A legjobb elektromos tricikli teherbírása 100 kg, de itt van a ZT-15K háromkerekű jármű, ami gyári adat szerint akár 130 kg-os teherbírású.

K: Az elektromos tricikliket nem könnyű megtanulni kezelni; úgy viselkednek, mint az oldalkocsis motorkerékpárok. Ezért hajlandó vagyok-e megvásárlás után napi 1-2 órát tanulással tölteni?


V: Igen, az elektromos tricikli használatát meg kell tanulni. Minél idősebb a felhasználó, ez annál több időbe fog kerülni. Nem kell feladni a kezdetleges kudarcoktól, idővel kialakul a reflex és hálásak leszünk a triciklinek.

K: Kell-e jogosítvány az elektromos tricikli használatához?


V: Nem kell jogosítvány a használatukhoz. Miért? 

L2e-P  megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkező könnyű háromkerekű segédmotor, ami 25km/h sebességnél nagyobb tempóra nem képes (tanúsítványba be van jegyezve a 25km/h). 4000W maximális teljesítmény.
Gázkar használata engedélyezett, pedál nem kötelező.
Biztosítás kötelező, sisak kötelező.

29termék
 

Elektromos tricikli márkák: ZTECH, Polymobil, Tornádó, ZT-15, TRD910, ZT-63
Szűrés
Ár
 (Ft)
320 000 Ft - 1 479 900 Ft
Márka
Akkumulátor típusa
Kerékméret
Megtehető maximális távolság
Termék státusza