Kérdése van? Hívjon minket! +36305251033

Címünk: Kecskemét, Mindszenti krt. 32

E-mail cím: vlmkereskedes@gmail.com

Sencor Scooter S30 Elektromos Roller
Sencor Scooter S30 Elektromos Roller
150 000 Ft

Sencor Scooter S30 Elektromos Roller

Sencor Scooter S30 Elektromos Roller
Sencor Scooter S30 Elektromos Roller
Sencor Scooter S30 Elektromos Roller
Sencor Scooter S30 Elektromos Roller
Sencor Scooter S30 Elektromos Roller

NAGYKAPACITÁSÚ AKKUMULÁTOR, NAGY TELJESÍTMÉNY


A kompakt méretű roller szinte bárhova elviszi Önt. A 350 W teljesítményű motor lehetővé teszi akár 25 km/h-s sebességgel való haladást. Az energiát a 7,5 Ah-s kapacitású akkumulátor biztosítja, így akár 30 km-t is megtehet maximálisan. Ha inkább kímélni szeretné az akkumulátort, az ECO üzemmód tökéletes választás. Ha viszont nagyobb sebességre vágyik, a SPORT üzemmód áll rendelkezésére. Az integrált tempomat funkció lehetővé teszi a beállított sebesség tartását, így teljes figyelmet fordíthat a kormányzásra.

FEDEZZE FEL A SEBESSÉG ÉS A TÁVOLSÁGOK KÜLÖNBÖZŐ DIMENZIÓIT!
A Sencor Scooter tökéletesen testreszabható közlekedést biztosít Önnek. A SPORT üzemmód extrém sebességgel akár 25 km/h-ig repíti előre, míg a DRIVE üzemmódban a maximum sebesség 20 km/h. Az ECO üzemmód fenntarthatóbb tempót nyújt, akár 10 km/h sebességgel. Ha pedig kellemes sétára vágyik, a WALK mód ideális választás a 6 km/h-s sebességével. A Scooter rendkívül hatékonyan működik hosszabb távolságok megtételéhez. Akár 30 km-t is megtehet 55 kg-os tömeggel, így szabadon felfedezheti a környező területeket. Ráadásul, még 90 kg tömeggel is akár 25 km-re eljuthat, hogy mindig kényelmesen és biztonságosan közlekedjen.

JÓL ÁTTEKINTHETŐ INFORMÁCIÓK ÉS MEGFELELŐ VILÁGÍTÁS
A Sencor Scooter lenyűgözően jól látható és áttekinthető kijelzővel rendelkezik, ahol minden fontos információ kézre áll. Az intuitív kijelzőn könnyedén leolvashatja a sebességet, a kiválasztott üzemmódot, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a LED lámpák működését. Az első LED lámpa fénye megbízhatóan megvilágítja az utat, míg a hátsó piros figyelmeztető lámpa szürkületkor, rossz időben vagy éjszaka szolgálhat segítségére.

MINTÁS GUMIABRONCSOK: A BIZTONSÁG A LEGFONTOSABB
Az út egyenetlenségeit csillapító 8,5"-os mintás gumiabroncsokkal nem kell félnie sem a defektől. A tökéletesen kényelmes utazásért az első kerék felfüggesztése gondoskodik. A biztonságot a dupla fékrendszer garantálja, mely magában foglalja az elektromos motorféket és a tárcsafékes mechanikus féket. A fékkar megnyomása után a hátsó sárvédőbe épített piros lámpa villogással jelzi a fékezést.

EGY ALKALMAZÁS, SOK FUNKCIÓ
Az innovatív Sencor Scooter kompatibilis az SENCOR SCOOTER alkalmazással, amely számos kiegészítő funkciót nyújt a roller használata során. A roller zárolható a lopás ellen, nyomon követheti az aktuális távolságot, az akkumulátor töltöttségét és a még megtehető távolságot, valamint számos más hasznos információt is megtekinthet. Az alkalmazás letölthető a Google Play és az Apple App Store áruházakból, és Bluetooth 4.1 adatátviteli rendszert használ.

KOMFORTNÖVELŐ TARTOZÉKOK
A Sencor Scooter roller tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez. Ha szállítani szeretné a rollert, könnyedén felakaszthatja a hátizsákjára. Ha pedig szerszámokat szeretne magával vinni, rendelkezésre áll szerszámos tartozék. Emellett telefon tartót is elérhető, hogy kényelmesen használhassa a telefonját közben. Mindezek a tartozékok külön megvásárolhatók.

Szállítási idő
1 héten belül
150 000 Ft
Részletek
MŰSZAKI PARAMÉTEREK
Terhelhetőség 120 kg
Motor teljesítmény (W) 350 W
Maximális sebesség 25 km/h
Töltési idő 4–5 h
Akkumulátor 7,5 Ah Li-ion
Magasság (cm) 115 cm
Szélesség (cm) 107 cm
Mélység (cm) 44 cm
Tömeg 14,5 kg
Maximális hatósugár 30 km
Akkumulátor-kapacitás 7,5 Ah
Adatok
Akkumulátor feszültsége
42V
Maximális teherbírás
120 kg
Kerékméret
10”
Megtehető maximális távolság
30 km
Akkumulátor típus
Li-Ion
Akkumulátor kapacitása
7,5Ah
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!