Kérdése van? Hívjon minket! +36305251033

Címünk: Kecskemét, Mindszenti krt. 32

E-mail cím: vlmkereskedes@gmail.com

Sencor Scooter Two S60 elektromos roller
Sencor Scooter Two S60 elektromos roller
170 000 Ft

Sencor Scooter Two S60 elektromos roller

Sencor Scooter Two S60 elektromos roller
Sencor Scooter Two S60 elektromos roller
Sencor Scooter Two S60 elektromos roller
Sencor Scooter Two S60 elektromos roller
Sencor Scooter Two S60 elektromos roller

NAGYKAPACITÁSÚ AKKUMULÁTOR, NAGY TELJESÍTMÉNY
A Sencor Roller ideális társ az utazásban. A 400 W teljesítményű motorral akár 25 km/h sebességgel is könnyedén haladhat. Az 15 Ah-s kapacitású akkumulátor hosszú távolságot biztosít, akár 45 km-t is elérhet. Ha pedig az akkumulátor kímélésére törekszik, a STANDART üzemmód tökéletes választás. Ha pedig nagyobb sebességet szeretne, válassza a SPORT üzemmódot. Ezenkívül a tempomat funkció is természetes része a rollernek, amely tartja a beállított sebességet, így teljes figyelmét a kormányzásra fordíthatja.

FEDEZZE FEL A SEBESSÉG ÉS A TÁVOLSÁGOK KÜLÖNBÖZŐ DIMENZIÓIT!
A Sencor Scooter testreszabott közlekedést tesz lehetővé. A SPORT üzemmód extrém sebességet biztosít akár 25 km/h-ig, míg a DRIVE üzemmódban a maximális sebesség 20 km/h. Az ECO üzemmód fenntartható tempót nyújt, akár 10 km/h sebességgel. Ha pedig kényelmes sétára vágyik, a WALK mód ideális választás 6 km/h sebességgel. A Scooter kiváló hatékonysággal működik hosszabb távolságok megtételéhez. Akár 45 km-t is megtehet 55 kg-os tömeggel, így felfedezheti a környező területeket. Sőt, akár 90 kg tömeggel is akár 37 km-re eljuthat, hogy mindig kényelmesen és biztonságosan közlekedjen.

JÓL ÁTTEKINTHETŐ INFORMÁCIÓK ÉS MEGFELELŐ VILÁGÍTÁS
A Sencor Scooter lenyűgözően jól látható és áttekinthető kijelzővel rendelkezik, ahol minden fontos információ kézre áll. Az intuitív kijelzőn könnyedén leolvashatja a sebességet, a kiválasztott üzemmódot, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a LED lámpák működését. Az első LED lámpa fénye megbízhatóan megvilágítja az utat, míg a hátsó piros figyelmeztető lámpa szürkületkor, rossz időben vagy éjszaka szolgálhat segítségére.

MINTÁS GUMIABRONCSOK: A BIZTONSÁG A LEGFONTOSABB
A Sencor Scooter 10"-os mintás gumiabroncsa kiválóan csillapítja az út egyenetlenségeit, így nem kell félnie a defekttől sem. A hátsó felfüggesztés tökéletesen kényelmessé teszi az utazást. A biztonságot a dupla fékrendszer erősíti: az elektromos motorfék és a tárcsafékes mechanikus fék. A fékkar megnyomása után a hátsó sárvédőbe épített piros lámpa villogással jelzi a fékezést.

EGY ALKALMAZÁS, SOK FUNKCIÓ
Az innovatív Sencor Scooter kompatibilis az SENCOR SCOOTER alkalmazással, amely számos kiegészítő funkciót nyújt a roller használata során. A roller zárolható a lopás ellen, nyomon követheti az aktuális távolságot, az akkumulátor töltöttségét és a még megtehető távolságot, valamint számos más hasznos információt is megtekinthet. Az alkalmazás letölthető a Google Play és az Apple App Store áruházakból, és Bluetooth 4.1 adatátviteli rendszert használ.

KOMFORTNÖVELŐ TARTOZÉKOK
A Sencor Scooter roller tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez. Ha szállítani szeretné a rollert, könnyedén felakaszthatja a hátizsákjára. Ha pedig szerszámokat szeretne magával vinni, rendelkezésre áll szerszámos tartozék. Emellett telefon tartót is elérhető, hogy kényelmesen használhassa a telefonját közben. Mindezek a tartozékok külön megvásárolhatók.

Szállítási idő
1 héten belül
170 000 Ft
Részletek

MŰSZAKI PARAMÉTEREK
Maximális hatósugár: 45 km
Akkumulátor-kapacitás: 15 Ah
Terhelhetőség: 120 kg
Motor teljesítmény (W): 400 W
Maximális sebesség: 25 km/h
Akkumulátor: 15 Ah Li-ion
Szín: Fekete
Magasság (cm): 118 cm
Szélesség (cm): 44 cm
Mélység (cm): 112 cm
Tömeg: 16 kg

Adatok
Akkumulátor feszültsége
42V
Maximális teherbírás
120 kg
Megtehető maximális távolság
45 km
Akkumulátor típus
Li-Ion
Akkumulátor kapacitása
15Ah
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!