Kérdése van? Hívjon minket! +36305251033

Címünk: Kecskemét, Mindszenti krt. 32

E-mail cím: vlmkereskedes@gmail.com

Széchenyi 2020

A VLM KERESKEDÉS KFT., A VLM KERESKEDÉS KFT. modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések keretén belül 7,55 Mio Ft 70%-os feltételesen visszatéríteni támogatásÁT nyert. 

A projekt keretében kereskedelmi tevékenységünkhöz szükséges raktári feladatok ellátásának modernizálása megtörtént, amivel egyben kapacitást is tudtunk bővíteni. A két targonca különböző meglévő és új feladatok ellátására adott lehetőséget, a gázüzemű, homlokvillás gép nagyobb terhek pakolását szolgálja, míg az elektromos kísérő targoncával a kisebb áruk, termékek mozgatása megoldható kisebb mértékű fizikai igénybevételt róva munkavállalóinkra, segítve őket a hatékony munkavégzésben.
Fő cél raktárkapacitás növelése és jobb raktár kihasználás volt. Az új eszközök beszerzése nagyon lényeges volt számunkra a fel és le rakodásban, mert ezáltal az áruátvétel és áruátadás időtartamát tudtuk csökkenteni.


Projekt keretén belül 2 munkavállalót képeztünk tovább targonca jogosítvány megszerzésére, ezáltal tudtunk nekik hosszú távú munkahelyet biztosítani. Az eszközök beszerzésével a raktárunkat jobban kitudjuk használni, mivel magasabban is tudjuk az árut tárolni ezáltal a raktárunk nagyobb árumennyiséget tud befogadni.

Pályázó neve: VLM Kereskedés Kft.

Projekt címe: A VLM KERESKEDÉS KFT. modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések

Szerződés száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01160

Támogatási összeg: 7 547 754 Ft

Összköltség: 10 782 494 Ft

A projekt megvalósításának kezdete: 2020.10. 21

A projekt fizikai befejezésének határideje: 2021.09.30